Quantum Touch

Ons lichaam heeft het vermogen zichzelf te helen. Door storingen in het energiesysteem kan dit proces verstoord raken. Quantum Touch is een methode waarbij het genezend vermogen van het lichaam weer wordt geactiveerd. 

De Quantum Touch behandeling begint altijd met de controle op de scheefstand van rugwervels en botten en het rechtzetten daarvan. Dit gebeurt doormiddel van lichte aanrakingen. Het lichaam gebruikt de quantum energie om botten en wervels weer naar hun oorspronkelijke plaats te laten schuiven. 

Scheefstand kan voor veel ongemak en pijn zorgen. Zenuwen zorgen ervoor dat de juiste energie verdeelt wordt over het lichaam. Door blokkades kunnen de zenuwen niet optimaal functioneren. 

Tijdens de Quantum Touch behandeling wordt er aandacht geschonken aan het genezend vermogen van het lichaam door technieken toe te passen bij de gebieden die heling kunnen gebruiken. De energie volgt de natuurlijke intelligentie van het lichaam om de noodzakelijke genezing te bewerkstelligen. Er worden ademhalings- en concentratietechnieken toegepast om dit te bereiken. 

Er zijn veel klachten die met een Quantum Touch behandeling kunnen worden behandeld, zoals een slechte houding, rugklachten, hoofdpijn, ontstekingen, vermoeidheidsziektes en als ondersteuning bij kanker, hart- en vaatziekten. De behandeling is ook effectief voor emotionele problemen en kan het bewustzijn van lichaam en geest vergroten. 

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is niet te voorspellen omdat er veel factoren zijn die daar invloed op hebben. In sommige gevallen zal 1 behandeling voldoende zijn maar het is ook mogelijk dat u veel behandelingen nodig heeft en dat het probleem nog niet helemaal verholpen is. 

Scroll to Top